2010. július 23., péntek

Tarot Labirintus Special, 2010

Kedves Érdeklődő!

A Tarot Labirintus csapata szeretne meghívni augusztus 4-5-én 18.00 - 22.00 között RENDKÍVÜLI TAROT LABIRINTUS előadására a Sziget Fesztivál előtt egy héttel a Hajógyári Szigetre a labirintus megszokott helyszínén. (lásd csatolt térkép)

A belépés ingyenes (a Szigetre is még karszalag nélkül be lehet sétálni), de regisztráció szükséges a következő honlapcímen: www.livingpicture.org
Nem regisztrált látogatóinkat csak azok után fogjuk beengedni, akik előzetesen regisztrálták magukat!

Rövid ismertető: A Tarot Labirintus kivételes előadásformát követ, melyben a mondanivaló nagy mértékben egyénre szabott: interaktív kommunikációs helyzeteken keresztül önismereti vagy ha úgy tetszik szerepjáték-kalandra hívja a nézőt. A díszlet egy nyolcszögletű, háromdimenziós labirintus zsákutcák nélkül, melyből meg kell találni a toronyba vezető utat. Az előadás a látogatót arra inspirálja, hogy elgondolkodjon az élet különböző archetípusos alapfogalmairól – melyek a Tarot lapjaiban felismerhetők, azok viszonyáról, és ezek jelenlétéről a saját életében, aktuális élethelyzetében. Miközben a néző az adott szerepet átéli, gyakran előfordul, hogy már nem csak a hivatásos szereplőkkel, de a bolyongó-társakkal is kapcsolatba lép. A legizgalmasabb élmény, amikor a labirintus a rendezőelv alapján „önmagától működik”.

További információk:
www.tarotlabirintus.blogspot.com
http://port.hu/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=15806&i_topic_id=4&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=44

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése