2009. január 27., kedd

No, éjjel van. Előszedtem a bábos szekrényből a performanszos dobozokat, van egy menyasszonyiruha - átalakítás egyenlőre abroncsok nélkül, maszkok meg fehér anyagok meg csipkék, szalag és rózsaszín meg selyemzöld meteor meg világítós is, hungarocell póktojások, műrózsák a hajamba, angyalszárnyak és varázsvessző többféle - a gyermekkori vágyak MINDIG teljesülnek ebből is látszik - a nagylabdát meg a diszkógömböt már mondtam és a csipkéket említettem? aztán ott vannak a szövegkönyvek meg a piros fólia, óh azok a régi szép idők a Budapest Bábszínházban Luca ugye emlékszel? Alíz váratott magára, de felépül romjaiból, mint egy terminátoristennő és, és, és...
előkerült az a híres Alan Bennett monológ meg Weöres Médeia természetesen, óh az a művér a ruhámból sohse jön ki, édes!, a sámándobomról nem is beszélve!
írásvetítő, diavetítő, mi kell még? Az aranyfüzet is megvan, benne egy kis gyönyörű Lorcával, halálthozó pillangós csótánymese: a kedvencem. Hani megijedt a fekete maszktól, befújtam arannyal, attól se lett jobb, csinálni kellene valamit, hogy még életre is kelljen, nem??
paravánbővítés meg... tudjátok, mi hiányzik nagyon, mert a harisnyakötő már megvan: a boalegyező. ha valaki tud fényes anyagot, lurexet nagy mennyiségben vagy esetleg tollakat valami fosztóból feltétlenül értesítsen! Spirál meg Katasztrófamámor. Vannak még fejdíszek, befejezetlenek s annyi, annyi még...most irány az asztal, irány a kád! jóéjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése